Sekian Lamanya :-)

hyep..

assalamualaikum n selamat sejahtera sume...
pe kabo sume eh??? untuk kesekian lamenye... haih... rse cam daa lame sgt tak usik blog neyh... blog orang len pown rase cam dah lame sangat tak jengok... ada jugak lah bukak blog orang len tpi just nak tengok movie terbaru jea...

sbok sgt ke aena weyh... haih... takde lah sibok mane... cuma skung neyh daa masok semester yg kelima, so, jdual agak pack... mane dgn assignment, test, quiz, lab... haaa, dengan projek akhir lagi... pening... nasib lah ada keje-keje yang boleh di copy write... hehe... so tak de lah susah mane nak copy jawapan orang brbanding aq nak cari sndiri... mmg lame laaa...


haih, ble dah lame tak blogging neyh, macam-macam cite aq nak gtaw... tapi tak taw nak start dari mane... adoiii... bile takde cite, bosan, bile ada cite, banyak lah pulok, smpai tak taw nak mula... hahah...

first of all... Alhamdulillah, skung dah masok semester yang kelima aq blaja kat poli neyh... dan dengan secara rasminya, aq berjaya tamat kan sesi latihan industri aq pada semester empat yang lepas... macam-macam yang jadi... but now, aq taknak ungkit pape cite yang ada sangkot paut dengan L.I. tue... banyak lagi cite len yang aq nak share... hahah...

haa, ada bace tak last post aq... yang sal love tue... haa, actually takde kaitan pown, saje nak cakap... hahah... actually, aq neyh tak de lah brape reti sangat nak cite pasal cinta neyh... diri sndiri pown tak tntu arah, nie plak nak cite sal cinta kat orang... haih...


Alhamdulillah... sampai skung aq masih dikelilingi oleh orang yang aq sayang... mama, abah n adik-adik aq yang sentiasa ambil berat pasal aq... malah aq rase macam semakin lama, semakin bahagia family aq neyh... rezeki pown semakin mencurah-curah... Alhamdulillah... rase macam tak ada masalah langsung... haih, tetiba rase rindu yang teramat lah pulak kat mama, abah, adik, nyah n abby... haih, tue yang tak brape gemar nak cite sal family neyh... rase cam membuak-buak lak prasaan nak balik KL tue... adoiii...


selain family aq, Alahamdulillah jugak... sebab aq still ada kengkawan yang gud-gud... dorang sentiase ada... tyme susah senang... tak kira mase... haih, susah nak dapat kawan camni... betol ark??? kebanyak kawan yang bese aq dengar, sumenya ada tyme senang jea... tyme kita susah, susah jugak lah dorang nak ada skali... hmmm, thanx to you guys... tak nak cite panjang sal ni kat post neyh... just because, aq dah draft an satu post khas tok dorg... hahah...

last but not least... tak lupa juga pada him... Alhamdulillah... aq dapat berkenalan dengan seorang lelaki yang pada aku sangat bermakna... dah macam-macam yang die aja aq tentang kehidupan neyh... actually, die yang beria-ria swuh aq post entry neyh... selain dari family aq, die yang banyak naikkan semangat aq... bila aq rase down, die yang buat aq bangkit semula... bile aq ada masalah, die yang dengar and settle an masalah tue... die yang selalu kaunseling aq...

tapi an... kami hanyalah kawan... macam-macam masalah yang datang... and kami akui, kami tewas... ecehhh, ayat puisi lah pulok an... hahaha... memang kami tak de jodoh bersama... redha jea lah... tapi aq tetap bersyukur dapat kenal dengan orang cam die... even, kami takde jodoh, die dah macam orang yang penting dalam hidop aq... secara personal laa...

haa, baru aq teringat another story... nak taw ark... haih, cite neyh sangat buat aq emo... bout ex aq... entah apa lagi yang die nak dari aq... until now masih lagi kacau-kacau idop aq... nak kate aq berhutang dengan die... memang silap besar tue... sepanjang kami kenal, hanya duit aq yang keluar untuk die... barang die satu pown aq tak penah usik... usik pown tidak, inikan pulok nak amik... tak terdetik weyh... pada aq lah kan... yang lepas tue bia laa lepas... tak payah nak kenang-kenang lagi dah... tak perlu pown... redha kan jea lah, benda dah pown jadi... haih...

haaa, aq rase cukop lah sampai sini dulu... kepala pown dah pening, mata pulok melilau-lilau mencari port tido... haha... perot pulok cam lapa... macam-macam...

No comments: